Siltapuiston pysäköintitalo
Hämeenkatu 26 tai Aleksanterinkatu 23
Avoinna: ark. 7.00–21.00, la 8.00–18.00

Lahden Matkakeskuksen Pysäköintialue
Moisionkatu
Avoinna: 24/7

Lahden Matkakeskuksen Pysäköintialue
Radanpäänkatu
Avoinna: 24/7

Torin Pysäköintitalo, Rauhankatu 13
Avoinna: 24/7

Lahden Matkakeskuksen Pysäköintitalo
Askonkatu
Avoinna: 24/7

Hansan pysäköintitalo, Kauppakatu 10
Avoinna: ark. 7.00–21.00, la 8.00–18.00

Keskussairaalan Pysäköinti
Keskussairaalakatu
Avoinna: 24/7

Katso kaikki pysäköintivyöhykkeet, maksulliset ajat ja hinnastot.

1
4
3
Etusivu > Uncategorized > Lahden Toriparkissa voi nyt pysäköidä EasyPark-sovelluksella

Lahden Toriparkissa voi nyt pysäköidä EasyPark-sovelluksella

Lahden Toriparkissa voi nyt pysäköidä EasyPark-sovelluksella

Suomen suosituin pysäköintisovellus nopeuttaa P-Torissa pysäköivien asiointia, sillä sovelluksen käyttäjien ei tarvitse lainkaan käydä maksuautomaatilla.

Lahden Pysäköinti Oy on aloittanut yhteistyön EasyParkin kanssa syyskuun alusta alkaen. Toriparkissa voi nyt pysäköidä helposti lataamalla EasyPark-sovelluksen ja valitsemalla sen asetuksista “salli kamerapysäköinti”. Tämän jälkeen kamera tunnistaa auton rekisterikilven sisään- ja ulosajossa ja puomi aukeaa automaattisesti. Sovellus myös käynnistää ja lopettaa pysäköinnin automaattisesti halliin ajaessa ja sieltä poistuessa. Sovelluksen käyttäjien ei siis tarvitse enää lainkaan ottaa kuittia ja asioida sen kanssa maksuautomaatilla. EasyPark veloittaa pysäköinnin ja kuitti siitä on saatavissa sovelluksen kautta.

“Pyrimme jatkuvasti tekemään pysäköintitiloistamme käyttäjille houkuttelevampia ja mukavampia käyttää”, kertoo Lahden Pysäköinti Oy:n toimitusjohtaja Sari Alén. “Uuden maksutavan lisääminen on yksi tapa helpottaa asiakkaidemme arkea.”

“EasyParkilla voi pysäköidä kaikkialla Suomessa kadunvarressa ja kymmenissä pysäköintihalleissa. P-Tori on yksi Lahden tärkeimpiä pysäköintihalleja ja olemme todella iloisia voidessamme lisätä sen EasyPark-käyttäjien saataville”, kommentoi EasyParkin maajohtaja Aleksi Kolehmainen.

Hallin lukittujen jalankulkuovien käyttäminenkään ei muodostu ongelmaksi EasyParkilla maksaessa. Kulkuovissa on selkeä ohje, jonka avulla käyttäjä avaa puhelimellaan nettisivun, johon näppäilee autonsa rekisterinumeron. Oven sähkölukitus aukeaa tällä tunnisteella.

Lahden Toriparkki on yksi Lahden Pysäköinti Oy:n neljästä parkkihallista. Se tarjoaa 600 pysäköintipaikkaa Lahden keskustassa ympäri vuorokauden. Hallista löytyy sähköautoille DC- ja AC-latausta.