Siltapuiston pysäköintitalo
Hämeenkatu 26 tai Aleksanterinkatu 23
Avoinna: ark. 7.00–21.00, la 8.00–18.00

Lahden Matkakeskuksen Pysäköintialue
Moisionkatu
Avoinna: 24/7

Lahden Matkakeskuksen Pysäköintialue
Radanpäänkatu
Avoinna: 24/7

Torin Pysäköintitalo, Rauhankatu 13
Avoinna: 24/7

Lahden Matkakeskuksen Pysäköintitalo
Askonkatu
Avoinna: 24/7

Hansan pysäköintitalo, Kauppakatu 10
Avoinna: ark. 7.00–21.00, la 8.00–18.00

Keskussairaalan Pysäköinti
Keskussairaalakatu
Avoinna: 24/7

Katso kaikki pysäköintivyöhykkeet, maksulliset ajat ja hinnastot.

1
4
3
Etusivu > Uncategorized > LAHDEN TORIPARKISSA EASYPARK-KÄYTÖN OPASTUSTA 1.-2. JOULUKUUTA

LAHDEN TORIPARKISSA EASYPARK-KÄYTÖN OPASTUSTA 1.-2. JOULUKUUTA

Lahden Toriparkissa EasyPark-käytön opastusta 1. – 2. joulukuuta

Toriparkissa pysäköivät ovat syyskuusta alkaen voineet käyttää pysäköintiin mobiilimaksamista EasyPark-sovelluksella. Sovellus mahdollistaa pysäköinnin ilman automaatille jonotusta, mikä helpottaa asiakkaiden elämää jouluruuhkassa.

“Syyskuussa aloitettu mobiilimaksaminen on yllättänyt meidät suosiollaan”, kertoo Lahden Pysäköinti Oy:n toimitusjohtaja Sari Alén. “Asiakkaamme ovat ottaneet mobiilimaksamisen hyvin vastaan. Osalle se on kuitenkin ollut uutta, ja kysymyksiä aiheesta on tullut sekä meille että EasyParkin asiakaspalveluun. Käytön opastus paikan päällä hallissa on varmasti monelle asiakkaallemme hyödyksi”.

Mobiilisti maksaminen Toriparkissa onnistuu lataamalla EasyPark-sovelluksen ja valitsemalla sen asetuksista “salli kamerapysäköinti”. Tämän jälkeen kamera tunnistaa auton rekisterikilven sisään- ja ulosajossa ja puomi aukeaa automaattisesti. Sovellus myös käynnistää ja lopettaa pysäköinnin automaattisesti halliin ajaessa ja sieltä poistuessa. Sovelluksen käyttäjien ei siis tarvitse enää lainkaan ottaa kuittia ja asioida sen kanssa maksuautomaatilla. EasyPark veloittaa pysäköinnin ja kuitti siitä on saatavissa sovelluksen kautta.

“Moni on kiitellyt kamerapysäköinnin helppoutta, mutta ihmetellyt miten toimitaan jalankulkuovilla ilman pysäköintilippua”, Sari Alén mainitsee. Hallin lukituissa jalankulkuovissa on EasyParkin käyttäjille selkeä ohje, jonka avulla käyttäjä avaa puhelimellaan nettisivun ja  näppäilee siihen autonsa rekisterinumeron. Oven sähkölukitus aukeaa tällä tunnisteella.

EasyParkin maajohtaja Aleksi Kolehmainen muistuttaa, että sovelluksella on jo Lahdessa runsaasti käyttäjiä. “Moni pysäköi jo EasyParkilla Lahden kadunvarsipysäköinnissä. Heille sovellus on jo tuttu. Toivomme, että joulukuun Toriparkki-tapahtumassa kohdataan myös ihan uusia käyttäjiä jotka pääsevät kiinni helppoon pysäköintiin.”

EasyPark-käyttöopastusta Lahden Toriparkissa keskiviikkona 1.12. klo 8-13 ja torstaina 2.12. klo 9-14.00.