Siltapuiston pysäköintitalo
Hämeenkatu 26 tai Aleksanterinkatu 23
Avoinna: ark. 7.00–21.00, la 8.00–18.00

Lahden Matkakeskuksen Pysäköintialue
Moisionkatu
Avoinna: 24/7

Lahden Matkakeskuksen Pysäköintialue
Radanpäänkatu
Avoinna: 24/7

Torin Pysäköintitalo, Rauhankatu 13
Avoinna: 24/7

Lahden Matkakeskuksen Pysäköintitalo
Askonkatu
Avoinna: 24/7

Hansan pysäköintitalo, Kauppakatu 10
Avoinna: ark. 7.00–21.00, la 8.00–18.00

Keskussairaalan Pysäköinti
Keskussairaalakatu
Avoinna: 24/7

Katso kaikki pysäköintivyöhykkeet, maksulliset ajat ja hinnastot.

Etusivu > Facebook-arvonnan säännöt

1. Järjestäjä
Lahden Pysäköinti Oy
Hämeenkatu 26 B
15140 Lahti
info@lahdenpysakointi.fi
Facebook ei ole osallisena kilpailussa.

2. Kilpailu-aika
Kilpailuun voi osallistua 23.4.2018 klo 12.00 asti.

3. Osallistuminen
Kilpailuun voi osallistua Lahden Pysäköinnin Kilpailu-Facebook-julkaisua tykkäämällä ja kommentoimalla.

4. Palkinnot
Palkintona on kaksi (2) Finnkinon leffalippua.

5. Kilpailukäytäntö
Palkinnon voittaa lähimmäksi arvannut Facebook-päivityksestä tykännyt kommentoija.

6. Voittajien julkistus
Palkinnon voittaja julkistetaan, kun voittaja on selvinnyt. Palkinnon voittaja ilmoitetaan Lahden Pysäköinnin Facebook-sivulla ja hänelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebook-yksitysviestillä.

7. Palkintojen luovutus ja toimitus
Palkinto toimitetaan voittajalle sähköisesti, kun hänet on tavoitettu. Lahden Pysäköinti Oy vastaa palkinnon toimittamisesta voittajalle sekä maksaa mahdollisen arpajaisveron.

8. Julkisuus
Osallistumalla tähän kilpailuun osanottaja myöntää Lahden Pysäköinti Oy:lle oikeuden julkaista hänen nimensä, asuinpaikkansa ja käyttää niitä internetsivuillaan ja muussa verkkoviestinnässä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

9. Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset, luonnolliset henkilöt, pois lukien Lahden Pysäköinti Oy:n palveluksessa olevat henkilöt, sekä henkilöt, jotka ovat osallistuneet tämän arvonnan järjestämiseen sekä näiden perheenjäsenet.

10. Järjestäjän vastuu
Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa ja määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa kilpailun järjestäjän, yhteistyökumppanit sekä muut osalliset kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi eikä muuhun tavaraan.
Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista painovirheistä eikä muista arvontaan liittyvistä virheistä. Kilpailun järjestäjä ei ota vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muuhun omaisuuteen tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

11. Kilpailusääntöjen sitovuus
Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.