Siltapuiston pysäköintitalo
Hämeenkatu 26 tai Aleksanterinkatu 23
Avoinna: ark. 7.00–21.00, la 8.00–18.00

Lahden Matkakeskuksen Pysäköintialue
Moisionkatu
Avoinna: 24/7

Lahden Matkakeskuksen Pysäköintialue
Radanpäänkatu
Avoinna: 24/7

Torin Pysäköintitalo, Rauhankatu 13
Avoinna: 24/7

Lahden Matkakeskuksen Pysäköintitalo
Askonkatu
Avoinna: 24/7

Hansan pysäköintitalo, Kauppakatu 10
Avoinna: ark. 7.00–21.00, la 8.00–18.00

Keskussairaalan Pysäköinti
Keskussairaalakatu
Avoinna: 24/7

Katso kaikki pysäköintivyöhykkeet, maksulliset ajat ja hinnastot.

Etusivu > Facebook-arvonnan säännöt

1. Järjestäjä
Lahden Pysäköinti Oy
Hämeenkatu 26 B
15140 Lahti

info@lahdenpysakointi.fi

Facebook ei ole osallisena arvonnassa.

2. Arvonta-aika
Arvontaan voi osallistua 1.6.2018 klo 12.00 asti.

3. Osallistuminen
Arvontaan voi osallistua Lahden Pysäköinnin
Kesäfiiliksellä pysäköintitaloissa! -Facebook-julkaisua tykkäämällä ja kommentoimalla.

4. Palkinnot
Palkintona on yksi (1) jäätelölippu per henkilö ja niita arvotaan kymmenen (10) kappaletta.

5. Arvontakäytäntö
Palkinnot arvotaan kaikkien Facebook-päivityksestä tykänneiden ja kommentoineiden kesken.

6. Arvonta
Palkinto arvotaan arvonnan päätyttyä Lahden Pysäköinti Oy:n valvomana. Voittaja julkistetaan Lahden Pysäköinnin Facebook-sivulla ja hänelle ilmoitetaan Facebook-yksityisviestillä.

7. Voittajien julkistus
Palkintojen voittajat julkistetaan, kun voittajat on arvottu. Palkintojen voittajat ilmoitetaan Lahden Pysäköinnin Facebook-sivulla.

8. Palkintojen luovutus ja toimitus
Palkinnot toimitetaan voittajille sähköisesti, kun heidät on tavoitettu. Lahden Pysäköinti Oy vastaa palkinnon toimittamisesta voittajille sekä maksaa mahdollisen arpajaisveron.

9. Julkisuus
Osallistumalla tähän arvontaan osanottaja myöntää Lahden Pysäköinti Oy:lle oikeuden julkaista hänen nimensä, asuinpaikkansa ja käyttää niitä internetsivuillaan ja muussa verkkoviestinnässä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

10. Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset, luonnolliset henkilöt, pois lukien Lahden Pysäköinti Oy:n palveluksessa olevat henkilöt, sekä henkilöt, jotka ovat osallistuneet tämän arvonnan järjestämiseen sekä näiden perheenjäsenet.

11. Järjestäjän vastuu
Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa ja määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän, yhteistyökumppanit sekä muut osalliset kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi eikä muuhun tavaraan.

Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista painovirheistä eikä muista arvontaan liittyvistä virheistä. Arvonnan järjestäjä ei ota vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muuhun omaisuuteen tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

12. Arvontasääntöjen sitovuus
Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.